Serveis

Marxandatge, regals d’empresa i objectes publicitaris

Busquem el reclam que més es pot ajustar a les necessitats dels clients, en funció de la seva activitat, campanya o preu.

Amb ells donem a conèixer, promocionem o recordem la marca i/o els serveis que podem oferir al client amb un cost d’inversió reduït i per un llarg període de temps.

Segons FYVAR, l’Associació de Fabricants i Venedors d’Articles de Reclam, els millors articles rebuts pels consumidors són els bolígrafs, les samarretes, les bosses de mà, els calendaris, els accessoris d’oficina i les gorres.

Disposem d’una gran varietat d’objectes publicitaris i promocionals, regals d’empresa, regals corporatius, institucionals, de protocol… per tal de cobrir les necessitats de les empreses, les escoles, els organismes, els clubs, les institucions, etc. adequant l’objecte a la finalitat que es busca.

En funció del producte escollit podem personalitzar-lo amb diferents tècniques: serigrafia, tampografia, impressió digital, làser, brodats, estampació de serigrafia tèxtil, transferència amb vinil de tall, transferència digital, transferència de serigrafia… En cada cas l’assessorarem amb la millor opció.